Snygg häck?

Nja, snygg häck är kanske att ta i men nu har i alla fall syrenhäcken och Ölandstokarna fått sig en ansning. Först ut var syrenhäcken som fått växa vilt så länge som jag har bott här. Dessutom hade det växt upp en del träd i häcken som jag tog bort i våras, nu är det bara några rönnar som ska bort. Förhoppningen är att syrenhäcken ska bli lite tätare och finare och inte så vildvuxen. Sen får vi väl se hur det blir med den saken :) När jag ändå var i farten så fick dom vildvuxna ölandstokarna en liten ansning och nu ser dom nästan lite töntiga ut. Har tänkt ta bort dem helt och ersätta med något som ser bättre ut, i alla fall de tokar som står utmed gräsmattan. De som är under solfångaren skulle kunna få stå kvar.

I skrivande stund är det riktig högsommarvärme och jag sitter på altanen med min dator och skriver. Tiden rinner också iväg och nu ser jag att det är dags att laga lite mat.

Lägger in bilder på den snygga häcken:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge