Goda kostvanor

Dagens lunch fick bli… inte något mindre än nästan en hel 200 grams chokladkaka.  Mellanmålet några timmar senare blev en överfull tallrik med chili con carne och spagetti. Orka koka ris, tar ju typ en hel stund. Jag känner att det börjar bli dags att putsa lite på matvanorna, har tappat matinspirationen totalt. Jag skulle nog kunna äta ute varje dag just nu, men det är inte så klokt om man är snål… eller studerar. För två år sedan, när jag ”kom hem” efter att ha legat ute på jobb en längre tid och ätit snabbmat, färdigmat och konservmat nästan varje dag så ville jag knappt se en färdiglagad köpt mat, då lagade jag en massa gott varje dag. Kanske dags att hitta in på det spåret igen… Alltså, jag lagar ju mat nu med, men prioriteten är inte att det ska vara gott och nyttigt. Det räcker att det går snabbt och är mättande, helst också med en minimal disk som följd.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge