Livet är som en chokladask

”Livet är som en chokladask, det gäller att vara snabb annars knycker någon annan dom bästa bitarna.”

Patrik Ludvigsson 2010

Nog är det så att man lär vara snabb ibland och inte dra ut på besluten. Även om man är snabb så räcker det inte alltid, man kan upptäcka att någon redan lyft på locket och norpat bästa biten. Har man tur i oturen är det en sån ask med två våningar och då kanske man kan hitta sin godbit på nästa våning. Har man riktig otur är det bara den där med körsbär kvar, ser god och fin ut men biter man till får man en obehaglig överraskning. Det är ju inte alltid insidan stämmer överens med utsidan.

Om inte minnet sviker så finns det en ruta kvar av chokladkakan från lunchen… ibland får man nöja sig med det man får…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge