Skön start på dagen

Nu är jag hemma efter en skön promenad på åtta kilometer, fast egentligen skulle det kanske vara mer ”hippt” att skriva hemma efter en Power Walk på nästan en mil. Men vem f-n måste vara hipp? Vädret var perfekt, lite mulet, lagom temperatur och uppehåll. Det enda jag inte gillade var den blöta glansisen i en av de långa tvära utförsbackarna.

Nu ska jag laga lite god mat för magen börjar kurra och det är perfekt tid för lunch. Sen ska jag faktiskt sätta mig och se på föreläsningarna som är uppladdade i en av de nya kurserna. Det känns lättare att plugga och koncentrera sig om man fått lite frisk luft före. Man kan ju inte bara sitta inne och glo bara för att man pluggar. Ska även börja titta lite på papperen till min deklaration, bäst att göra den i tid. Fast numera är den inte så omfattande så det tar inte så lång tid att göra den.

Nu tittar även solen fram lite och det är bara att hoppas att resten av veckan blir lika bra som den har börjat. Fast det räcker kanske inte att hoppas, det blir ju faktiskt vad man gör det till och vilken attityd man har till det som sker och händer. Förra veckan kändes i alla fall bortkastad så den här ska jag se till att göra bättre.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge