Delmål ett avklarat

Så, idag kan jag säga att jag klarat av delmål ett när det gäller mina hälsomässiga mål. När jag vägde mig i morse så stannade vågen på 89,9 kg vilket innebär att jag gått från 97 kg till 90 kg på sju veckor. Men än finns det lite kvar av min ”maskinförarmage” så jag passade på att sätta ett nytt mål med -5 kg till sista maj, då har jag nog en vecka till godo när det gäller att tappa ett kilo per vecka för att nå 85 kg. Vet inte helt säkert men jag tror det är ca tio år sedan jag vägde något som började på 8… dvs under 90 kg. Samtidigt så hittade jag ju en lapp med lite gamla drömmar och mål för inte så länge sedan och var en av punkterna en bra hälsa och en bra vikt under 2005 och det är länge sedan nu… Tänk att det egentligen går att fixa något på sju till tretton veckor som man går och tänker att man ska göra i flera år. Fast så är det väl men mycket, det tar mer tid att tänka på att man ska göra det än vad det i själva verket tar att göra det.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge