Trettonde och en fredag

Sitter i soffan med datorn och bloggar och om en stund kommer postbilen med paket. Det är bra för i det paketet ligger min lunch :)

Vädret är helt ok och jag har precis kommit hem efter att ha sprungit en mil. Det märktes att jag fuskat lite med kosten i två dagar för orken var inte på topp, mest ”konditionen” som tog emot lite. Fusket med kosten innebar bland annat en kvarts familjepizza igår kväll men även en 300 grams chipspåse i förgår. Men vad gör väl det om 100 år? Det gick så pass segt att springa att jag övervägde att bara springa 8 kilometer. När jag kom till vägvalet om jag skulle ta 8 km sträckan hem eller ta de ytterligare 2 km som behövdes för milen så tänkte jag att jag gör 2 kilometer extra för henne och sen var det inte längre något problem. Väl hemma så kändes det ingen skillnad mot om jag skulle gått 200 meter till postlådan eller att springa en mil.

Får hoppas vädret håller i sig under dagen, jag funderar på att ta fram gräsklipparen och göra en premiärklippning för i år då gräset börjar bli ganska långt. Går även i tankar på att förlänga den nyplanterade syrenhäcken lite så att den ramar in hela gräsmattan på framsidan av huset i stället för bara en del i hörnet. Det är kanske bättre att sätta för mycket än för lite, jag kan ju alltid gräva upp häcken igen om det visar sig att den blir för dominerande. Fast jag tror det skulle bli bra, lite mer rumskänsla när man är ute.

Nu kommer nog posten. Dags för lunch…

Relaterade inlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge