En hel del…

Tog en lugn förmiddag idag, låg kvar i sängen länge och så pluggade jag lite lagom. Det får inte bli för mycket, då blir det förstoppning mellan öronen.

Pumpen till sågen dök upp igår så jag passade på att byta den också och det blev nästan att fungera bra. En slang som också var dåligt gjorde att pumpen sög både luft och olja. Bytte slangen mot en annan och sen fungerade allt som det skulle.

Eftersom det var fint väder så passade jag på att såga upp stockarna till brädor och det blev en hel hög :) Nu kan jag köra fram ett gäng till med stockar och så kan jag fälla några träd till så ska jag nog ha lite mer sysselsättning. En restprodukt när man sågar är att det blir bakar, perfekt som ved även om den inte värmer så bra. Så när jag sågat klart så har jag mer ved att ta rätt på, som om jag inte skulle ha ved så det räcker att ta rätt på.

Sen blev det helt plötsligt kväll och då kände jag för att springa en vända, svårt att låta bli. Tog rundan som är ca fem kilometer och så spurtade jag upp för de två värsta backarna. Bra för pulsen och konditionen :) Det märks till viss del att jag haft en lite för stillasittande livsstil lite för länge…men jag är ändå i rätt bra form. Jag får ingen mjölksyra i backarna och musklerna säger inte stopp, det är mer hjärnan som säger att om jag fortsätter så blir det jobbigt. Får pressa lite mer i backarna så ska jag nog få en rejäl kondition snart. Kom på att jag försökte ju även få träningsvärk tills idag, men jag hade rätt för jag känner inget alls. Lär inte få någon träningsvärk tills i morgon heller….

Väl hemma efter kvällens löparrunda så vattnade jag plantorna till syrenhäcken som jag planterat. Det börjar ta sig men en del av dem slokar än så jag måste fortsätta att förse dem med vatten en tid till. Tror det kommer att bli riktigt bra bara häcken får ta sig lite. Det börjar bli sommar och riktigt fint ute och jag känner mig nöjd med hur jag bor, det är riktigt bra här. Blev att uppskatta ”hemma” mer efter den tiden som jag låg ute på jobb och bodde i husvagn under veckorna. Nu är det några år sedan men det är riktigt skönt att inte behöva åka iväg på något sådant igen. Det är definitivt inte värt pengarna…

Nu är det dags för en dusch, sen ska jag läsa bok och så hoppas jag kunna somna gott. Fast det är ju inte det lättaste…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge