Undrar om vädret håller f-n på sig en stund…

Kom på att det blivit en ganska motionsfri vecka den här veckan då jag knappt varit hemma alls och kommit hem sent. Borde med andra ord ut och röra på mig nu när jag väl är hemma och vädret ser skapligt ut för tillfället. Undrar vad jag ska sikta in mig på idag? Gå, springa eller cykla? Kort eller långt, snabbt eller långsamt? Förra veckan tog jag ju nästan rekord på milen om jag inte mins fel, men jag lyssnade lite för mycket på kroppen så det blev bara rekord på halvmilen. Nu är jag utvilad så kanske borde testa igen. Milen på 45 minuter? Det är ca 18 minuter bättre än jag klarat den tidigare, så kommer jag ju hem tidigare… Jaja, det visar sig vad det blir och vad kroppen säger när jag börjar bli varm…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge