Fredag den 13:e, en perfekt dag att börja blogga igen ;)

Så har det hunnit bli fredagen den 13:e januari 2012, vaknade ganska utvilad före sju men kände inte för att gå upp just då så jag låg kvar en stund till. Och somnade om… Gick upp kvart i nio och fixade frukost, klockan nio var det dags för tenta. Loggade in, laddade hem dokumenten och gjorde det jag skulle. Nästan fyra timmar senare insåg jag att det var lite knappt tilltaget med tid, som vanligt. Det är ju en hel del som ska räknas ut och skrivas in på rätt ställen i rätt dokument osv. Jaja, det går som det går, får göra omtenta om jag nu skulle ha missat med några poäng.

Nu sitter jag i soffan och har precis ätit en stadig portion med raggmunk, blev hungrig av träningspasset som jag körde innan. Så slog det mig en tanke, att det var rätt länge sedan jag använde den här bloggen. Så kan det ju inte bara få vara? Ska starta upp photoshop och fixa en ny header också, kanske en ny bakgrund när jag ändå håller på…

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge