Snabba ryck!

Lade en beställning på Dustinhome för en stund sedan och inom 30 minuter kom en bekräftelse på att grejerna var på väg, sådant gillar jag.  Vad gillar jag mer? Jo, godsaker så jag gjorde nyss ett fat med chokladbollar och ställde in i kylen. Kände att hjärnan behövde lite energi när jag läser den något trista boken i nationalekonomi. Är inne på sista fyra veckorna nu sen blir det ett välbehövligt sommarlov. Inte för att det är så ansträngande att plugga, men det tar ändå sin lilla tid att ta sig igenom böckerna och göra alla uppgifter och tentor. Skönt ändå att plugga på distans=hemma så jag kan lägga upp dagarna precis som jag själv vill.

Nä, chokladbollarna kallar, sen ska jag läsa ett kapitel till.

Relaterade inlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge