Friska fläktar

Huset jag bor i är byggt på 1950-talet och på den tiden använde man antagligen ett badrum på ett helt annat sätt än idag, därför var ventilationen inte lika viktig då. Visst, det fanns en ventilation men den var inte den bästa och för några veckor sedan gjordes en förändring till det bättre. Hål i taket, upp med ett rör och på med en plåthuv. Med en ny fläkt (Pax Passad Multi) så blev resultatet riktigt bra och så bra luft som det är i badrummet nu har det inte varit på alla år som jag bott här. Visst gjordes ett tappert försök med en Myson-fläkt på den gamla ventilationen men det lät mest utan att ge något bättre resultat. Gör om och gör rätt visade sig vara det rätta alternativet som löste problemet :)

3 reaktion på “Friska fläktar

  1. Hur länge har du kommenterat med den här adressen?! Fan, jag följer ju din andra blogg som typ aldrig uppdateras, så har inte brytt mig om att klicka in mig när du skrivit.. Så hur länge har jag missat denna blogg då tro.. Kul för övrigt att få en inblick i din vardag :) Även om det är svårt att läsa i explorer, sjukt stor text. Får plats typ 7 ord på en rad bara. Nu ska jag i alla fall börja följa denna blogg också!

    • Det är nog bara en vecka eller så som jag börjat med den här adressen. Har tröttnat lite på den andra bloggen, därför jag aldrig uppdaterar och tänkte att då kör jag denna istället.

      Trist att det blir så i Explorer.. hade ingen aning om det så tack för att du sa till. Får kanske se över designen lite då.. :) Själv sitter jag med en mac så har bara Safari och Firefox och där ser det bra ut.

      Så borde det komma ett mejl när jag svarar på en kommentar, om allt nu fungerar :)

  2. Jo, Tradera är inte dumt heller. Har bara blivit så less nu när 2 av 4 auktioner senaste månaden har tjorvat. En som aldrig ens svarade på mitt vinnarmail och en som tog år och dar på sig att betala och när hon väl betalade så hade hon bara betalat halva fraktkostnaden. Höll på att bli tokig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge