Dagens paket

Eftersom jag håller på att samla lite vuxenpoäng och försöker lära mig att dricka kaffe så ville jag ha möjlighet att göra något annat än snabbkaffe. En kaffebryggare kändes inte riktigt som ”my cup of tea” (haha…) Så jag bestämde mig för att skaffa ett Melitta Porslinsfilter, så kan jag brygga lagom mycket, direkt i koppen om jag vill och så kan jag justera smaken lite med hur jag häller vattnet. Det kändes lite mer som ”my cup of coffe..”
:)
En sökning på Tradera och jag hittade det som jag ville ha, ett porslinsfilter i nyskick. Lade ett bud och vann budgivningen (ganska lätt om man är den enda som bjuder). Idag så anlände paketet och nu är jag ägare till ett porslinsfilter för att brygga kaffe… Får väl hoppas att det räcker till för att lära mig tycka om drycken. Hur som helst så verkar koffeinet fylla sin funktion när man sitter och pluggar, eller jobbar framför datorn. Blir annars svårt att hålla koncentrationen en längre tid.

Nästa ”vill ha grej” lär väl bli en kaffekvarn så jag kan använda nymalt kaffe… Då är den stor frågan om jag ska välja en med motor eller en med vev.

Porslinsfiltret:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge