Fler böcker till samlingen…

Fick lite böcker med posten idag, kul då har jag lite mer att läsa (som om jag inta hade nog redan). En av böckerna heter ”Få det gjort! – Svart bälte i vardagseffektivitet”. Kändes som en bok som jag behöver just nu för jag har tappat lite av min vardagseffektivitet, gör gärna det som är kul innan jag tar tag i det som jag borde göra och som är lite tråkigare. Som nu, när jag sitter och bloggar istället för att göra något vettigt. Sen behöver jag kanske inte läsa och kommentera andras bloggar i tid och otid, borde kanske sätta av en bestämd tid per dag för just att läsa bloggar. Det finns ett talesätt: If you fail to plan, you plan to fail. Kanske helt enkelt borde hålla mig till det?

Nu ska jag i alla fall göra det som jag inte borde, jag ska sätta mig och läsa i min nya bok om vardagseffektivitet. Kanske får jag direkt något bra input som säger åt mig att göra det jag ska….

7 reaktion på “Fler böcker till samlingen…

    • Det är nästan enda böckerna jag läser också. Böckerna brukar passa i någon av följande tre kategorier om jag ska läsa: Ekonomi, Hälsa eller personlig utveckling. Just den här boken platsar under personlig utveckling för mig, även om effektivitet också kan påverka ens hälsa och ekonomi.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge