Sportig rabattkod på 30%

Jag läste nyligen någonstans att sportaffärerna var vinnarna i julhandeln och det är väl rätt sunt med sportiga julklappar? Just nu kan man använda rabattkoden OUTDOOR30SE för att få 30% på sport och outdoorkläder hos Zalando, dessutom är det alltid fri frakt och fria returer. Jag gillar deras stora och varierade sortiment och funderar faktisk på att klicka  hem en lite sportigare vinterjacka då jag är i behov av en ny, då är det ganska dumt att tacka nej till 30% rabatt. Skor har jag nyss köpt, synd bara att jag inte hann med att få någon bra rabatt på dessa…

Relaterade inlägg

2 reaktion på “Sportig rabattkod på 30%

  1. Först nu fattar jag att det är DU, Patrik som startat en ny blogg, vad roligt!

    Vad bra med rabattkoden, jag letar också ny jacka och skor och kollade på Zalando igår faktiskt. Får titta en gång till då. :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge