Vinsten

Idag var det återigen extra roligt att hämta posten. Dels fick jag en till bok att lägga till samlingarna men framför allt så anlände vinsten. För någon vecka sedan så deltog jag i en bloggtävling hos Adaras.se och där vann jag en snygg T-EMP klocka från MerAttityd.se

Vet inte riktigt när jag använde klocka regelbundet senast, men det var nog i slutet av förra årtusendet. Man vänjer sig av med klocka ganska snabbt och känner på sig ungefär vilken tid det är ändå. Men nu när jag har en snygg klocka så ska jag börja använda den och ta mer kontroll över tiden, blir ju annars lätt att tiden bara rinner iväg om man inte håller rätt på den.

Så från och med nu har jag koll på tiden och tänker se till att utnyttja den maximalt. Varje dygn får man 86400 sekunder till sitt förfogande, varken med eller mindre. Man kan inte spara tiden, däremot kan man välja om man ska slösa bort den eller investera den väl. Jag tänker investera tiden väl i fortsättningen.

Stort tack till Adaras.se och MerAttitdyd.se!

 

 

 

 

 

Relaterade inlägg

10 reaktion på “Vinsten

  1. Tack :) Verkar vara mycket tävlingar på gång nu innan julen så du kan nog hitta en klocka att vinna.

    Twitter är nog mest för att man ska få något mer att visa upp vid kommentar, som kanske leder till fler följare. Blir tre saker, länk till blogg, länk till twitter och så ett av ens inlägg. Sen har man ju chans att hamna i topplistan i högerkolumnen också :)
    Patrik Ludvigsson nyligen inlagt…Tävling inför julkalendern 2012, Vinn presentkort på IKEAMy Profile

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge