Fem tips på julklappar | För dig som vill köpa julklappar på nätet

Nu börjar det dra ihop sig till jul och vill man vara bekväm och spara både tid och pengar så ska man köpa julklapparna via internet. Skönt att slippa trängseln och stressen, men det gäller nog att beställa ganska snart om man ska vara säker på att klapparna kommer fram i tid.

Här kommer fem tips från mig på julklappar som bör gå hem hos de flesta:

Plånka är en plånbok som är smått magisk, kolla filmen på deras hemsida så förstår du vad jag menar. Det är en plånbok som på något sätt tycks organisera sig själv. Den är tillverkad i snyggt läder och finns i flera utföranden så den bör passa som julklapp till de flesta oavsett kön eller ålder. Jag skulle inte tacka nej till en plånka. Klicka här eller på bilden för att komma till butiken.

Vem har sagt att mjuka paket måste vara tråkiga? Ett par färgglada strumpor från Happy Socks kan aldrig vara tråkiga. Dessutom en perfekt julklapp som passar alla. Jag känner i alla fall ingen som går utan strumpor. En fördel med glada strumpor i olika mönster är att man lätt kan sortera dem efter tvätten (om man nu köper olika mönster), det sparar mycket tid då man slipper stå och jämföra snarlika neutrala strumpor för att matcha. Det är helt enkelt strumpor som gör livet både lite färggladare och lättare. Klicka här för butik. 

Alla som jag känner borstar tänderna. Hos Smarta Saker finns en smart hållare för tandkrämstuben och två tandborstar. Perfekt för att skapa lite ordning i badrummet :) Hållaren fästs enkelt med fästkuddar och vill man inte ha den på väggen kanske man kan sätta den inne i badrumsskåpet. Smarta Saker har en massa saker så där är det lätt att hitta passande julklappar till alla. Klicka här för butik. 

 

Hos Outnorth kan man hitta den smidiga och praktiska ryggsäcken Sea to Summit Ultrasil Daypack. Det är en ryggsäck som går att packa ihop så den blir liten som en nyckelring, därmed kan man alltid ha den med sig. Vid behov packar man upp den och man har då en praktisk ryggsäck. Perfekt när man ska ut på shoppingrunda och vill slippa bära alla kassar med kläder, eller när man går och köper mat, istället för att köpa plastkasse eller en trist tygpåse. Blir kanske lättare att ställa bilen och gå till affären. Klicka här för butik.

När det är vinter och kallt är det lite trist att behöva frysa om händerna när det ringer i smartphonen. Med ett par smartphonevantar så kan man hantera pekskärmen utan att behöva frysa om händerna. Hos Telenor får man ett par surfvantar för bara 49 kr. En perfekt julklapp som värmer, så bra att man kan passa på att köpa till sig själv också. Har man ingen smartphone så är det kanske dags att ge sig själv en i julklapp. Klicka här för butik. 

Det var mina fem tips, har du några bra tips på julklappar?

En reaktion på “Fem tips på julklappar | För dig som vill köpa julklappar på nätet

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge