Svåra val

Ibland ställs man inför svåra val där man inte vet varken ut eller in, idag är en sådan dag. DustinHome har en tävling där man ska välja ut en sak för max 10 000 kr som man vill vinna och skriva om den. Att välja bara en sak där är näst intill omöjligt, ja ett riktigt svårt val för man vill egentligen ha hästan allt. En enda sak…

Jag antar att det är klokt att välja med hjärtat när man står i ett vägskäl och inte vet riktigt vad, hjärta och prioriteringsordningar. Egentligen skulle jag vilja ha en digital systemkamera, eller en platt tv, nä, vänta, jag vill nog ha e riktigt bra skrivare… Eller?

Nä, nu är det så att det är mer än fem år sedan jag köpte min senaste dator och den fungerar fortfarande riktigt bra (MacBook), men efter fem år så kan säkert även den bästa ge upp, vissa tecken tyder på att det kan vara dags. Bland annat så ser batteriet ut mer som en burk surströmming på jäsning, dessutom är hårddisken så full att den nog aldrig nyktrar till igen. Eftersom datorn idag är hjärtat till det mesta så prioriterar jag ”hjärtat” och självkart vill jag ha en mac. Once you go mac, you'll never go back…

Med andra ord så skulle jag vilja vinna en Mac Mini Ci7 med 1000 gig hårddisk för den skulle kunna axla ansvaret som ett nytt datorhjärta i mitt hem. Där kan alla mina bilder, all min musik, alla mina dokument och en stor del av min kommunikation husera. Dessutom finns det både kraft och plats för mer så jag behöver inte begränsa vad jag vill spara eller göra mer av.

Mac Mini Ci7 är därmed resultatet av mitt svåra val…Erkänn att den är snygg!

dustin home bloggtävling
Kontrollera hela din medialösning direkt med en surfplatta från Dustin Home!

2 reaktion på “Svåra val

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge