Gjort det…

Eftersom jagt är ganska bra på att skjuta upp saker så har jag dammat av en app i min iPhone. Den heter Dunnit….Funkar helt enkelt så att man lägger in aktiviteter som man ska göra, en gång eller många gånger, sen är det bara att göra och bocka av.

Städa är en av aktiviteterna som jag lagt in, dessutom så att den repeteras varje dag. Det innebär inte att jag ska städa hela huset, bara att jag gör något så jag sedan kan bocka av.  Igår dammsög jag nedre våningen, idag plockade jag undan tvätt som låg i soffan. Bara jag gör något varje dag….Sen när det blivit en vana så är det förhoppningsvis alltid ordning och reda här.

Motion är en annan punkt som jag lade in. Har just bockad av dagens motion som blev en promenad på åtta kilometer, igår fick det bli några övningar med hantel. Bara det är något, varje vardag. Nu blir det två dagar helg, ingen motion…

Nu ska jag läsa en kvart i en valfri bok som kan utveckla mig som person, eller affärsmässigt/ekonomiskt. En kvart varje dag, för att ta mig från där jag är idag, till dit jag vill vara i framtiden. Det sägs ju att man är samma person om fem år som idag, förutom för de böcker man läser och de människor man möter.

Hur som helst, framgång bygger inte på tur, det bygger på bra vanor. Precis som att borsta tänderna, det är ju inte direkt något man börjar med den dagen man vaknar med tandvärk.

Dunnit

3 reaktion på “Gjort det…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge