Reflektioner

Tittade in en snabbis på Facebook och kan konstatera enligt statusuppdateringarna att ganska många kollar på TV i kväll, gissar att det inte är något ovanligt. Kollade upp lite statistik för inte så länge sedan som visar att man i Sverige kollar på TV i snitt 2,7 timmar per dygn. Nästan tre timmar passiv livsstil, som jag faktiskt valt bort då jag aldrig tittar på tv. Brukar ofta få frågan vad jag gör istället… Men jag gör så många olika saker så jag kan inte säga något direkt som jag gör istället. Vet i alla fall att jag inte brukar använda ursäkten att jag inte har tid…  för tid har jag gott om.

Just i kväll har jag reflekterat lite över tillvaron, och klurar på att göra något mer åt min morgonrutin (eller snarare avsaknad av rutin). Jag behöver helt enkelt få en bättre start på dagen som ger min attityd en spark i rätt riktning så jag är igång snabbare. Visst, jag har kort startsträcka, men jag behöver bli mer fokuserad, igång och målinriktad tidigare på dygnet.

Ska kolla ett klipp på youtube nu som handlar lite om det, att få en bra start på dagen. 35 minuter långt så jag hoppas få lite fler uppslag. Har experimenterat med olika frukost och till och med lärt mig dricka kaffe, men behöver något mer. Fick en del värdefulla tips i en blogg idag så jag ska ha det i tanken tills i morgon.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge