Sol, helt enkelt

Idag är det strålande sol ute och det påverkar helt klart humöret i positiv riktning. Det var ganska kallt i morse och på förmiddagen, men nu i solen känns det helt ok. Var dessutom ner i källare för en stund sedan och spanade in kontrollpanelen till solvärmen, den laddade ganska bra. Visserligen räcker inte värmetillskottet så långt nu när jag ändå måste ha värmen på, men solen gör ändå så värmen räcker mycket längre. Om lite mer än en månad så bör det gå att stänga av värmen och så ska solen kunna fixa varmvattnet i ett halvår eller så. 

Borde gå ut och gå en vända när det är så fint väder, men jag ska sätta mig och läsa en bra bok istället. Sen ska jag läsa en mindre bra, men ändå ganska bra bok. Plugg med andra ord. 

4 reaktion på “Sol, helt enkelt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge