Bokrea på Bokus

Tidigare idag snubblade jag in på Bokus.com för jag skulle titta efter en bok, jag hittade boken och upptäckte också att den kunde bokas inför den kommande rean. Självklart passade jag på att fynda boken jag ville ha, samtidigt som jag fyllde på mitt bibliotek med några fler titlar. Totalt blev det fem böcker med bland annat Steve Jobs biografi plus några böcker om ledarskap.

4 reaktion på “Bokrea på Bokus

  1. Hej! Visst är det härligt med böcker! Nya som gamla! Nu påminde du mig om att jag har endel böcker å läsa som ligger hemma=) Rea kan va trevlig om man hittar nått bra fynd=) Sv: Tack! Jag har varit ledig igår å idag så nu har jag lite mer energi iaf=) Men hela veckan har jag gått brist på energi sedan förra helgens långa pass på 60 tim men men det går nån gång ibland=) Hur har din helg varit? kram
    Areyanna nyligen inlagt…To the Gym<3My Profile

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge