Behöver mer plats…

Känns trångt på en 13″ skärm när man jobbar i flera dokument och program, trist att behöva sitta och växla hela tiden. Känns helt enkelt som att jag skulle behöva en betydligt större skärm/dator för att öka min effektivitet. Förr, när jag använde PC så hade jag dubbla 19″ skärmar, perfekt när man vill ha koll på mer än en sak åt gången. Blev lite bortskämd med skärmyta då, även om det också är bekvämt att som nu ha en liten dator som man kan sitt med vart man vill.

IMG_1410

11 reaktion på “Behöver mer plats…

  • Ja, nog kan man tappa bort sig mellan skärmarna om man har otur :) Med grejerna som jag hade så kunde man ställa in så ena skärmen var precis som vanligt, men tillgång till menyer, program osv. Den andra skärmen var bara en ”ren yta” dit man kunde flytta över fönster och dokument. Lite som att lägga det åt sidan på skrivbordet för att få överblick.
   Patrik Ludvigsson nyligen inlagt…Behöver mer plats…My Profile

  • Uppmärksam tjej :) inte alla som reflekterar över att det är börsskärmar. Iofs en gammal bild så den datorn med skärmarna är inte aktuelle nu. När bilden togs hade jag fokus på valutahandel, med realtidskurser och diagram från eSignal. Tidigare använde jag datorn för daytrading, men det var på den tiden man fick sitta uppkopplad med uppringd anslutning om dagarna.

   För närvarande inte så aktiv när det gäller aktier, men har planer på att börja investera lite igen, men nu bygga upp en portfölj istället för att daghandla. Det enda innehav jag har just nu är Fortnox vilka har gått riktigt bra.
   Patrik Ludvigsson nyligen inlagt…Inspirerad av Karins tidsresaMy Profile

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge