Veckoslut

Något som jag gillar riktigt mycket är att åka iväg och göra något kul över ett veckoslut. För några veckor sedan var jag iväg på en julfest med trevligt sällskap och hotellövernattning, blev en riktigt bra helg. Fick lite mersmak, förut var jag ofta iväg på något ”över en helg” och hade nog runt ett dussin hotellövernattningar per år. Känner att jag ska börja med det igen…

Jag gillar att det inte krävs så mycket planering för att sticka iväg över en helg, så man måste egentligen inte bestämma så långt i förväg. Finns en massa saker jag skulle vilja åka iväg på när jag tänker efter och jag är riktigt sugen på weekends i ett flertal europeiska huvudstäder. London, Paris, Berlin, Oslo och naturligtvis Stockholm.

Bild från julfesten…

Photo 2013-11-02 19 39 05

2 reaktion på “Veckoslut

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge