Grönt är skönt

Photo 2014-01-08 21 54 32

I dag blev det en liten shoppingrunda på eftermiddagen, mest för att fylla på kylen och skafferiet efter evighetshelgerna. Var även in en vända på Ingvars affär och tänkte köpa mig en vitlökspress, men många med mig hade tänkt den tanken tror jag… inte en enda vitlökspress fanns kvar i hyllan. Köpte dock en diskborste, en bricka, chokladbollar och ett lakan.

Lakanet som jag köpte är grönt, det sägs ju att grönt är skönt? så då kanske jag sover gott. Nä, tanken med lakanet var en helt annan än att sova gott. Tänkte experimentera lite och använda lakanet som en greenscreen och filma lite. Med en greenscreen som bakgrund kan man sedan lätt (i ett bra redigeringsprogram) byta ut bakgrunden mot något annat. Kan i alla fall vara kul att prova, sen om det blir något bra är en annan sak. Största hindret just nu är sen att hårddisken är proppfull så den lär inte acceptera någon filmfil att redigera, men det är ett problem som går att lösa.

2 reaktion på “Grönt är skönt

    • Jag gömde chokladbollarna i bagaget på bilen, så dom klarade sig ända hem. Köpte dock en ganska stor påse med någon typ av kulor med choklad/chrisp som jag åt ur på en kvart :) När jag kom hem åt jag två färska ostfrallor, drack en halvliter cola och sen åt jag ett stort lass med köttfärssås och spagetti. Sen kunde jag inte hålla mig så jag åt upp två chokladbollar, men har fortfarande fyra kvar så tycker jag lyckats ganska bra….

      Glömde kanske nämna den där kladdkakan med smak av pepparkaka, men det finns 3/4 kvar av den än också :)
      Patrik Ludvigsson nyligen inlagt…008. Rosa och fluffigt eller en blå brandbil?My Profile

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge