Energi

Vinter kallt och grått, även solen tittar fram vissa dagar så gömmer den sig igen tidigt på eftermiddagen. Kyla, snö, is och halka gör att man inte gärna vistas ute på samma sätt som på sommaren. Omständigheterna är som upplagda för att man ska tappa bort sin energi. Men hur hittar man energin igen? Jo, man kan hitta energin genom att äta gott och bra. Mat med tryptofan kan öka välmåendet och lindra eventuell vintertrötthet. Det kan t.ex vara en grön smoothie baserad på spenat och banan och havregryn. Nästa grej för att hitta energin är att göra av med energi och aktivera kroppen. Träna och motionera helt enkelt! Hade själv en liten svacka nu efter nyår och kände att jag kan inte låta tröttheten ta överhanden, jag måste vinna! Satte ihop en spellista med 30 minuter inspirerande musik och så började jag träna 30 minuter om dagen med bra tempo och fokus på rörelse och stora muskelgrupper. Fick tillbaka energin och mer därtill redan efter första passet :)

En del brukar ju rekommendera järn vid trötthet, är inget som jag rekommenderar, förutom i form av Kettlebell och regelbunden träning :)

20 kg järn

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge