036. En man med stil

036. Vilken stil har du hemma?

Har egentligen ingen speciell stil, förutom min egen stil. Men, kan nog säga att det lutar lite åt lantlig stil (jag bor ju på landet). Förut hade jag ganska mycket vitt, vita såpskurade golv, vita möbler osv. Men det var innan alla andra skulle ha det, för sen tröttnade jag. Mitt kök är lite lantligt och går i svart och grått. Svarta bänkskivor, grå tapeter, grått golv (liknar sten). Svartmålat kraftigt furubord osv.

Vardagsrummet är med öppen spis, svart skinnsoffa, bord i sten och så är resten av möblerna i körsbär. Körsbär som är så ute nu, som en del säger. Men hos mig är det inne… :)

Kontor och sovrum är mest en salig blandning av sådant som blivit över när jag möblerat om. Får gå så en stund till….

Men, har delvis jobbat med inredning sedan ett halvår tillbaka så inspirationen ligger på topp och det finns en del jag skulle vilja göra. Men, eftersom jag bor i ett hus med snedtak och skrubbar på övervåningen så går det inte att göra riktigt som jag vill. Är alldeles för mycket att ta hänsyn till för att det ska bli både snyggt och användbart. Bara en så enkel sak som en dubbelsäng är nästan omöjlig att placera i sovrummet. Kanske tur jag är singel så jag kan sova på golvet om så är :)

2 reaktion på “036. En man med stil

    • Ja, breddade min repertoar lite så…. men många som missat det. Kände att jag hade för mycket fritid förra våren så jag funderade på vad jag kunde göra åt saken. Eftersom jag varit totalt osocial i ett par år så kände jag att jag behövde göra något där jag träffade mycket människor. Tänkte också på vad jag behövde bli bättre på och kom fram till att jag ville utveckla min säljförmåga. Där formades tanken i huvudet och när sommaren led mot sitt slut fick jag ett erbjudande om att montera säsongens nya möbler i en butik, ett jobb på ca tre veckor. Så råkade det bli så att jag blev kvar, extra som säljare i butik och på lagret. Passar på att förnya hemmet lite när det är bra kampanjer :)

      Du har nog rätt, jag gör nog allt roligt… även om jag kanske tar vissa saker förgivet och ser det som trist vardag. Gäller att göra det bästa av livet utifrån varje given situation, oavsett omständigheter.
      Patrik Ludvigsson nyligen inlagt…043. Så himla dåligtMy Profile

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge