043. Så himla dåligt

043. Vad är det allra sämsta du vunnit?

Vet inte om det räknas som vinst? Men när jag var lite så ritade jag en teckning och skickade in till den lokala tidningen. Publicerade bidrag belönades med en av två ”vinster”. Mins inte båda alternativen med det ena var ett frimärksalbum och gissa vad jag fick? Jo, det där tråkiga frimärksalbumet! Hur kul var det på en skala? Så det var sista första och sista gången jag skickade in något till den tidningen och jag svor att jag aldrig någonsin skulle bli prenumerant. Känns fortfarande bra att inte prenumerera på den tidningen.

Man kanske inte ska delta i sådant med belöningar som man inte vill ha? (men har för mig att det andra alternativet var något jag ville ha)

2 reaktion på “043. Så himla dåligt

  1. Haha, kanske ingen höjdarvinst när man är ett barn :) Hade nog också hållit mig för skratt..även i vuxen ålder! Fick själv precis hem en vinst via bud, yey! Kollade förresten runt om en torktumlartävling, men hittade ingen. Ska dock hojta om jag ser nån!

    Näe fasen, inte svarar jag på alla kommentarer. Då blir man ju knäpp tillslut. En del skriver ju bara ”Hej, fin blogg!”. Dem struntar jag i för det mesta.
    Camilla nyligen inlagt…Froosh, mmm!My Profile

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge