048. Min musiksmak

048. Vad för slags musik gillar du?

Jag är en musikalisk allätare och det är humör, situation och var/hur jag lyssnar som avgör musiken. Tränar jag så vill jag ha musik med passande tempo som motiverar mig. Gör jag vardagliga sysslor så kan jag lyssna på lite vad som helst, bara det passar med min sinnesstämning. Är jag inte helt så positiv som jag önskar så väljer jag en musik som sätter mig i rätt positiva sinnesstämning. Vanligtvis så lyssnar jag då via min iPhone och ett par hyfsat bra lurar som gör att all musik låter ganska ok.

Om jag lyssnar via min stereo så är den lite för avslöjande när det gäller dåligt producerad musik, så där väljer jag gärna efter inspelnings och produktionskvalitet. Men samtidigt får det inte heller vara någon ”skitmusik” som jag inte gillar.

 

En reaktion på “048. Min musiksmak

  1. Jag är också allätare när det gäller musik, men skulle jag behöva placera mig själv i någon kategori vill jag nog säga att jag är en rocktjej. Men jag gillar mycket; klassiskt, pop, rock, country (finns guldkorn!)…you name it :) Fast techno klarar jag mig utan, och rap.. :p

    Har funderat på att skippa det där med bröd. Iallafall vitt och mjukt bröd och käka mer knäckebröd. Men jag bakar till övriga familjen, sonen älskar kaviarmackor. Det är roligt att baka, så det är toppen när någon annan äter upp det jag gör :D
    Camilla nyligen inlagt…Dags sluta vara en torrisMy Profile

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge