057. Ingen som städar…

057. Vem är det som städar hemma hos dig?

Här är det ingen som städar, förutom jag. Så ska det bli gjort så får jag helt enkelt göra det själv. Oftast går det ganska lätt och snabbt att städa, men ibland har jag bara låtit bli att ta rätt på allt så man måste leta på bordet, bänken, soffan och golvet innan det är dags att städa. Då tar det lite längre tid :)

Ett tag så testade jag att planera in 15 minuter städning varje dag. Funkade riktigt bra och det var alltid rent, snyggt och i ordning här. Men sen började jag skjuta upp den där kvarten till en annan dag. Kanske borde återinföra det där?

Man hinner mycket på en kvart. Att bestämma sig för att städa en kvart varje dag, träna en kvart varje dag och sen läsa en kvart i en bok som man utvecklas eller lär sig av. Det ger 45 minuters investerad tid varje dag som absolut kan skapa stora förändringar i tillvaron.

2 reaktion på “057. Ingen som städar…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge