059. Länkad städning

059. Länka en städprodukt du tycker är bra

Det finns egentligen en massa städprodukter som jag tycker är bra, men vad går upp emot att slippa städa?

Även om jag inte nyttjat RUT-avdrag så gillar jag att det finns. Dels för att det öppnar upp möjligheten att slippa städa om man vill och har råd. Kanske finns det något som man är betydligt bättre på än att städa, varför då inte ägna sig åt det och låta någon annan städa? Dessutom öppnar RUT upp en marknad och möjlighet att starta eget för den som är villig att städa, tvätta och klippa gräs och skotta snö åt andra.

En reaktion på “059. Länkad städning

  1. Bra tips! Jag skulle lätt kunna tänka mig att använda mig av rutavdraget till fönsterputsning, det lär säkert vara värt varenda krona att slippa putsa själv.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge