En riktig popcornmaskin till hemmabion

Har en ny sak på min önskelista, en snygg amerikansk popcornmaskin :) Det perfekta tillbehöret som gör hemmabion fulländad. Film är ju bäst på bio, hemma… men det som oftast saknas är dom där goda popcornen som finns på den riktiga biografen, är ganska säker på att man får samma resultat med denna. Gillar inte alls popcorn som man gör i mikron, eller bränner själv i kastrull.

Här hittar man maskinen som gör popcorn.

En reaktion på “En riktig popcornmaskin till hemmabion

  1. Ja du har rätt, har inte tänkt på det innan. Men popcorn på bio är fasen godare än de man gör hemma! Ska du investera?! :D

    Jag tänker alltid att jag ska baka och ha i frysen, bra om nån kommer. Men jag är ständigt där och plockar då, kan banne mig inte låta bli :( Så jag har dragit ner rejält på bakandet nu. Trist, men jag har insett att det är enda sättet för mig att tappa nåt kilo iaf :(
    Camilla nyligen inlagt…FormMy Profile

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge