076. Tekniska prylar som inte är i min ägo

076. Finns det någon teknisk pryl som de flesta andra har som du valt att inte äga?

Det flesta har en TV, men se det har inte jag. Har för länge sedan valt bort dumburken för att det är helt bortkastad tid att sitta där och glo. Läser hellre en god bok, eller så lyssnar jag på musik.

Annars så gillar jag tekniska prylar om jag ser att dom kan underlätta vardagen. Hade handdator ganska tidigt, även om funktionerna var ganska begränsade på den tiden. Blev riktigt glad när iPhone lanserades för det var precis en sådan produkt som jag önskat men som tidigare inte fanns.

En reaktion på “076. Tekniska prylar som inte är i min ägo

  1. Har levt utan tv i två perioder i mitt liv. Vad mycket jag fick gjort! Då hade jag ingen dator heller, jag hann med så ofantligt mycket! Läste och hade mig! Det var tider det :)

    Tack för gratulationen :) Att jag håller på att bli tant är inget att missa ;D Men ja, vore kul att låta sonen härja loss på en tårta. Vore väldigt intressant att se vad det skulle bli.
    Camilla nyligen inlagt…Morning has brokenMy Profile

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge