091. Mina planteringar…

091. Planterar du något på våren?

Jag brukar åtminstone tänka tanken att jag ska plantera något på våren, sen skjuter jag upp det så det inte blir av förrän till sommaren. Om jag planterar något så är det något ätbart som sallad, morötter, potatis eller vad det nu kan vara. Till sommaren brukar sedan ogräset ta över så om jag planterat så försvinner det ändå…

Har dock tänkt ta en annan infallsvinkel i år även om jag också kanske kommer att plantera något. Den nya infallsvinkeln är att ta rätt på ”ogräset” och det som växer vilt och göra något vettigt och ätbart av det. Blir nog mest maskros och nässelsmoothies, även om det finns en massa annat i naturens skafferi. Köpte hem ett par böcker från Bokus där jag kan hitta lite inspiration till våren och sommaren.

Boken ”Lisens gröna värld” hittar du här. 

Boken ”Det vilda köket” hittar du här. Böcker om ogräs

4 reaktion på “091. Mina planteringar…

  1. Funderar också på att trycka på pausknappen snart när det gäller bloggen, svårt hinna med allt jag vill just nu… :/ Prioriteringar, prioriteringar.

    Näe, det är ingen svältgrej jag pysslar med. Skulle aldrig greja det. Däremot ska jag äta 6 gånger per dag, så jag hinner inte bli hungrig. Toppen! Tränar ca 45-60 min per dag med, jag blir varm och svettig men ligger inte helt utslagen efteråt (fast det kanske är det jag borde göra?). Så detta känns som en bra grej. Får väl se vad resultatet blir om 58 dagar :)
    Camilla nyligen inlagt…Stomachless Sticky CakeMy Profile

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge