Smart ministativ till mobilen eller kameran

Gorilla pod

Nyligen köpte jag ett flexibelt ministativ som jag kan ha till min iPhone, tänkte att det skulle kunna underlätta när jag tar bilder. Förhoppningsvis leder det också till fler bilder i bloggen och på instagram :)

Joby Gorillapod fungerar riktigt bra och man kan dels ställa det lite som man vill, men den flexibla konstruktionen gör att man även kan fästa det på och runt saker så man alltid kan få till en bra bild utan att själv behöva stå bakom sin kamera eller smartphone. Modellen som jag köpte inkluderade även Griptight, en genomtänkt hållare för smartphone (inte med på bilden). Hållaren har standardgänga så den går även att använda till andra stativ om man så skulle vilja.

Helt klart en smart grej som är bra att ha, särskilt om man har en blogg eller är aktiv i sociala medier och vill ta sina bilder till en ny nivå. Joby Gorillapod finns bland annat att köpa hos Dustin Home. 

 

3 reaktion på “Smart ministativ till mobilen eller kameran

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge