Söndag med cravings

Söndag och jag har extrema kram-cravings, men ser omöjligt ut att göra något åt det så det är väl bara att bita ihop. Det går väl över….

Det är riktigt pissväder ute med regn och rusk så jag har ställt ner värmepumpen en aning och gjort en brasa i pannan istället, så nu är elementen varma och sköna. Blir en lite annan värme av ved än av luftvärmepumpen. Tänker vara lat och tillbringa eftermiddagen och kvällen i soffan och kolla lite film. Har nästan blivit med hemmabio igen, även om det saknas lite viktiga detaljer som projektor och så. Men har löst det tillfälligt så att det i alla fall fungerar.

Började faktiskt i min Indiana Jones box igår och såg första filmen, så nu är det bara att fortsätta med resten. Tankat upp med goda mackor, snacks och dricka så det blir nog ett rätt bra avslut på söndagen öven om det bästa hade varit att få dessa kram-cravings tillfredsställda. Men man kan inte få allt…

Foto 2014-10-12 15 26 55

5 reaktion på “Söndag med cravings

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge