Inredningsdetaljer på G

Foto 2014-10-13 17 36 52

Känner att det börjar bli dags för lite förändringar här hemma, och tänkte fokusera på detaljer i inredningen. Så igår blev det en vända till Clas Ohlsson för inköp av lite saker som behövs :) Gissar att det kommer fler inlägg inom kort som avslöjar lite mer om vad jag ska göra. Någon som kan gissa?

5 reaktion på “Inredningsdetaljer på G

    • Ja, det blir lite åt det hållet. Men till att börja med så ska jag måla några fula burkar med skoltavelfärg så dom blir snygga att ha i köket. Men sen ska jag ge mig på att göra en skoltavla till hallen som jag sen kan skriva peppande och motiverande ord och sådant på. Synd bara att jag inte har talang som du när det gäller att skriva och rita snyggt. Kan mest göra streckgubbar….
      Patrik Ludvigsson nyligen inlagt…Söndag med cravingsMy Profile

  1. Vi har målat lite i hallen med sådan färg, blev lite kul faktiskt :) Tack för påminnelsen, det har jag ju glömt blogga om då sambon behagade bygga lite i samband med det. Frågan är bara var jag sparade bilderna… Hoppas du blir nöjd med resultatet! :)
    Camilla nyligen inlagt…GlasögonormMy Profile

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge