Inredningspyssel med pringlesrör, kritor och skoltavelfärg.

Tidigare så skrev jag ett inlägg om att jag hade lite inredningsdetaljer på G. Nu är det klart (Har varit en tid, men mitt Internet och jag är inte vänner alla dagar) och jag kan presentera resultatet här. Blev kanske inte riktigt så bra som jag hade tänkt mig, men det får duga. Är mest min talang att skriva snyggt med krita på burkarna som drar ner mitt betyg.

Hur som helst hade jag några pringlesburkar och en ful pastaburk i genomskinlig plast, behöver förvaring och inget passade riktigt i mitt kök. Eftersom jag är trendsättare och ligger några år före i tid så är det inte vitt, vitt och åter vitt i mitt kök. Jag har helt enkelt släppt in mörkret och låter en del gå i svart, gråvitt, grått mm.

Nåja, svamlat klart och nu kommer bilderna:

5 reaktion på “Inredningspyssel med pringlesrör, kritor och skoltavelfärg.

    • Nä, det var inte det lättaste…. tur man kan torka av och skriva om, även om det här nu blev rätt ok på första försöket.

      Nu ska jag bara hitta något bra att måla om till griffeltavla att ha i hallen. Funderade på en tjock stålplåt (ca 5 mm) och sätta fast med distanser bakom och sen franskskruv mer sexkantskalle så man ser skruvskallarna i hörnen av tavlan. Men det blir nog mest klumpigt och inte lika bra i verkligheten som i tanken…
      Patrik Ludvigsson nyligen inlagt…Julklappstips 2014My Profile

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge