Julklappstips 2014

Snart står man där med skägget i brevlådan, utan julklappar och det är julafton. Eller? Eller så låter man årets julklapp hitta hem och in i sitt paket i tid så man slipper den delen av julstressen. Har satt ihop några tips på julklappar för 2014, så den som vill ha inspiration och vara ute i tid kan få lite hjälp på traven. Är man bekväm och vill slippa trängseln i affärerna så ska man köpa julklappar på nätet, enklare och bekvämare kan det nog inte bli.

Har du börjat planera årets julklappsinköp?

Här är mina tips på julklappar som i stort sett funkar både till honom eller henne:

NutribulletJulklappstipps nummer ett blir en Nutribullet mixer. Jag köpte en sådan för lite över ett år sedan och måste säga att det är ett av mina bästa köp till köket. Jag är kass på att äta frukt och grönsaker, men att slänga ihop en smoothie är inga problem. Det blir både nyttigt och gott så vissa dagar lever jag på smoothies. Nutribullet är lätt att använda, den har en stark motor och ett högt varvtal så den finfördelar allt man stoppar i till släta smoothies. Bär, frukt och grönsaker. Färskt eller fryst, det mesta fungerar. Jag tror inte att Nutribullet går att hitta i vanliga butiker, men den går att beställa Online.

Klicka här för direktlänk till Nutribullet!


Spork TitaniumJulklappstips nummer två blir Spork Titanium. Det här är en riktigt smart sak, tre bestick i en. Gaffel, sked och kniv som är gjorda i titanium, ett material som är både lätt och hållbart. En Spork är perfekt för friluftsmäniskan som vill ha ett lätt bestick som tar liten plats. Men jag tycker egentligen den är perfekt för alla, att ha i  bilen, fickan, väskan eller portföljen. Bara att ta fram om man råkade bli sugen på hämtpizza att njuta av i naturen, eller för att äta det där mellanmålet på jobbet, kvarg efter träningen eller glass en varm sommardag. Själv ska jag nog äta julmaten med min spork :)

Klicka här för direktlänk till Spork Titanium!


Joby GripTight Micro Stand

Julklappstipps nummer tre blir ett Joby GripTight Micro Stand. Det här är ett smidigt litet stativ till iPhone (smartphone) som man kan ha med sig överallt. Det är lätt att fälla upp och ihop så man kan ha det i fickan, alltid till hands om man vill ta bilder till bloggen som man själv är med på. Det går även att använda utan fästet för smartphone och då är det en skruv med standardgänga som passar vanliga kameror. Bör absolut fungera till en kompaktkamera, men kanske också till en mindre systemkamera. Definitivt ett måste för alla bloggare :)

Klicka här för direktlänk till Joby Micro Stand. 


 Griffin TouchvantarJulklappstips nummer fyra blir ett par Griffin touchvantar. Ny teknologi för med sig behov av nya produkter. iPhonevantar eller Smartephonevantar är en sådan produkt. När det börjar bli kalt ute är det näst intill ett måste för att man ska kunna hantera sin smartphone utan att frysa om händerna. Griffin TapPinchZoom gloves är perfekta för ändamålet och det känns att det är kvalitet. Dessutom är dom rätt snygga och utan ”udda” olikfärgade fingertoppar som en del billigare alternativ brukar ha. Vantarna har ledande material i alla fingrar så dom funkar bra för den som använder mer än tumme, pek och långfinger. Har också upptäckt att dom fungerar bra om man har dator med touchplatta istället för mus, om det råkar vara kallt och ruggigt inne eller i den miljö man använder datorn.

Klicka här för direktlänk till Griffin Touchvantar!


 

Hoppas något av mina tips på julklappar faller i smaken!

 

 

9 reaktion på “Julklappstips 2014

 1. Erkänner att det är bekvämt med matkasse! Fast dagens rätt känner jag mig lite tveksam inför, jag ska göra morot- och ingefärsmos. Hm.

  Tack :) Vi är nöjda över köksbordet! Köpte det hos Mio och det hette..öh..Dalarö? Däremot är det lite trångt med stolarna till tycker jag. Sålde du dem via eget företag då? :)
  Camilla nyligen inlagt…Det blev en lång natt…My Profile

 2. Det var mig en exakt tidpunkt för snön att komma :D Ska ni få mycket snö måntro? Minns också att det var mer snö när jag var liten på 80-talet. Då var det så mycket snö att vi inte kunde se ut genom köksfönstret! De senaste åren har vi inte fått snö som stannat omkring jul/nyår, tidigare har snön kommit för att stanna i slutet av oktober/början av november. Får se om snön som kommit nu stannar. Hellre snö än blött och blask!

  Moset blev helt ok faktiskt. Dock ingen jättehit. Kommer upp på bloggen imorgon, idag blir det maten vi gjorde i förrgår. Det släpar efter lite…

  Jysk har många fina saker :) Är fundersam på en hallmöbel därifrån. Skulle jag jobba som säljare skulle det nog vara i butik. Lättare när kunden är den som söker upp sin vara, jag skulle inte greja tex telefonförsäljning. Måste vara ett otacksamt jobb att ha :(
  Camilla nyligen inlagt…Avslutar dagenMy Profile

 3. Berätta gärna om du beställer från henne, vore roligt få veta om mitt tips ledde till något :) Ingela är jätteduktig. Hon har haft sitt företag i London i många år, men flyttade hem till Sverige för bara några månader sedan och försöker nu skapa sig en kundkrets här. Eller iallafall sprida att hon finns :) Vet att hon gör en del för företag och liknande, tex olika band, så hon är van vid kundanpassat :)
  Camilla nyligen inlagt…Lite sent kanske?!My Profile

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge