Uttråkad och grått väder

Har råkat ut för allmän bloggtorka, samtidigt som jag är riktigt uttråkad. Ingen bra kombination? I går blev det 46 mil i bil till ingen nytta, på grund av lite felaktiga måttangivelser. Resan var grå och disig och det fanns inte ett spår av solen.

Den här dagen började tidigt då jag skjutsade en vän till bussen, men sen har jag varit hemma och tagit det lugnt. Har mest ägnat dagen åt att hämta inspiration från framgångsrika entreprenörer som via inspelade seminarier och föreläsningar delat med sig av sina erfarenheter. Gillar när man kan lära från andra som redan nått framgång så att man kan korta ner sin väg och göra färre misstag på vägen till att nå de mål man har satt upp. Målsättning är förresten också en viktig punkt där man kan få inspiration och lära från andra. Så man kan korrigera sig själv för att inte hamna helt åt skogen…

Just nu skulle det vars skönt med en lång promenad, men det är lite sent och om det inte redan regnar så är det utlovat att regna innan jag hinner hem. Så lika bra att dra täcket över öronen och låta kvällen och natten övergå i morgondag.

 

Relaterade inlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge