Veckoslut

Jag gillar att sätta lite guldkant på tillvaron, oavsett tid på året. Varför envisas med den där traditionella semestern på 4-5 veckor, för att sedan springa benen av sig i ekorrhjulet och längta ihjäl sig efter nästkommande semester?

Veckoslut är bra tillfällen att sticka iväg och göra eller uppleva något annat. Att få komma ifrån lagom länge utan att det behövs allt för mycket planering och back up på hemmaplan. Nu har iofs alla mina blommor dött, så även om jag skulle åka iväg längre så behöver jag i alla fall ingen som vattnar blommorna. Men det är alltid annat som lär passas och ses över om man är borta lite längre tid.

Nu kände jag att det är dags för att komma ifrån vardagen ett veckoslut så i kväll har jag bokat några hotellnätter i Uppsala. Känns bra att ha något att se fram emot i början av nästa år :)

Egentligen skulle jag nog vilja åka iväg till London eller Paris en vända strax innan jul, men det ligger utanför min budget just nu, Men nästa år så… Dessutom är det trist att göra en sådan resa själv, vill ju ha ”rätt” sällskap då.

Bokade hotellet via nätet och det gick riktigt smidigt. Gillar när man får upp alternativ från flera hotell direkt så man slipper leta igenom vilka hotell som finns. Lite lat får man ju lov att vara. Därför jag också gillar att bo på hotell, så man får frukosten serverad :) Det har faktiskt hänt att jag bott på hotell, bara för badkar och frukost. Hyrde ett stort rum, med tillgång till badkar för ett antal år sedan. Har ju inget badkar hemma och jag blev sugen på att bada badkar. Enkelt sätt att förgylla vardagen lite :)

 

 

2 reaktion på “Veckoslut

  1. Helt rätt! Man ska lyxa till det ibland! Bo på hotell är ju faktiskt smålyxigt! Fast jag minns när jag reste runt i Skåne och besökte kunder på ett tidigare jobb. Bodde på hotell 4-5 dar i veckan, åh, då var jag så less :( Nytt hotell varje dag, ingen höjdare.

    Och ja, jag kanske borde bli bättre på att ta hand om mina 24 timmar. Bloggen har lägst prio i mitt liv, men är en av de roligare sakerna nu när jag ‘bara’ går hemma föräldraledig så det är svårt att strunta i den.
    Camilla nyligen inlagt…Bloggassistent sökes!My Profile

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge