Julstylist?

I helgen rotade jag igenom alla gamla julsaker och tänkte fixa lite julstämning till advent. Men tappade sugen då det mesta egentligen kan klassas som skräp och hör kanske mer hemma på tippen än i skåpet i väntan på jul?

Idag åkte i alla fall ljusstaken upp i fönstret, så det blir lite av advents och julstämning hemma. Skulle vara skönt att anlita en stylist som kom hit och fixade julstämning med allt vad det innebär. Som det ser ut nu blir det nog inte mer än den där ljusstaken och kanske någon tomte närmare jul. Kanske en gran, men det får framtiden utvisa…. skulle hur som helst vara bekvämt att leja bort allt och bara kunna njuta av en månads julstämning. Sen få allt bortplockat igen :)

Tar en gammal bild från när jag hade gran sist… En plastgran som för övrigt blivit förpassad till återvinningen. Känns bara onödigt att den ska ta en massa plats utan att användas större delen av året. Blir det gran i år så blir det en riktig, i trä med barr ohyra och ett par ekorrar. Nja, dom sistnämnda kanske inte följer med i kittet :)

IMG_0362

2 reaktion på “Julstylist?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge