Uppdatering julen

IMG_3707

För några dagar sedan hade jag planer på att gå ”all in” på julen, hur har det nu gått? Jo, har rotat fram en del tomtar, lyktor julstjärnor (Röda fejkblommor) och lite annat. Fanns en del som får ligga kvar i sina lådor, så får jag ta beslut efter jul om det ska slängas eller sparas. Men har det legat länge i skåpet så är det bättre att bereda plats för något nytt. Något som kan bekräfta att sakerna legat länge är att jag även hittade påskpynt i en kartong för välling daterad till 1995, den tiden när jag hade sambo och ett gäng bonusbarn (För övrigt ett smidigt sätt att skaffa familj på när man får allt i ett färdigt kitt).

Har fortfarande planer på att hugga en gran, får se hur det blir i morgon. Ska även steka en massa köttbullar, då jag köpte närmare 3,5 kg blandfärs idag.

 

2 reaktion på “Uppdatering julen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge