Mat i kvadrat, eller kubik

Tänkte rulla och steka lite köttbullar till jul, så jag köpte hem 3,2 kg blandfärs tidigare i veckan. Tröttnade dock på att rulla köttbullar efter ett kilo, men det blev ändå ett halvkilo till. Av resten blev det lasagne, kålpudding och pannbiff. När jag ändå var i farten så bakade jag lite bröd också, vill ju inte ha fulbröd från affären. Så, nu behöver jag förhoppningsvis inte laga mer mat i år, förutom då att fixa potatis, ris eller pasta till det som nu ligger i frysen. I och med att det är jul och nyår så ska man ju också flänga runt hos släkt och vänner och äta också, så då blir behovet av att laga mat ännu mindre.

Hur som helst, hemlagat är bäst!

En reaktion på “Mat i kvadrat, eller kubik

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge