Nyår

2015

Så var det dags för sista dagen på året, i morgon är det 2015. Många gör en sammanfattning av året som gått, jag står över det. Är man nyfiken så finns möjligheten att rota bland äldre inlägg på bloggen.

Nyårslöfte? Förra året gav jag ”löftet” att anamma attityden ”Play to Win” vilket jag också gjorde. Attityden handlar absolut inte om att vinna hela tiden, snarare om att fånga ögonblicken och ta de chanser som finns, för att ha möjlighet att ”vinna” eller uppnå det man önskar. Om man inte försöker så kan man heller inte lyckas. Ett hockeylag som enbart försvarar sitt mål, utan att ens försöka göra egna mål kan aldrig vinna. Man måste helt enkelt ”spela för att vinna”. Är man rädd för att ens försöka förlorar man oavsett.

Mitt nyårslöfte eller ambition för 2015 är att jag ska bli bättre på att sätta och uppnå mål, allt från delmål till större mål. I första hand kommer fokus att ligga på affärsmässiga och ekonomiska mål, men också hälsa och en del personliga mål. Det är vad som känns viktigast för min utveckling just nu.

Välkommen 2015! Det här ska bli ett fantastiskt år!

En reaktion på “Nyår

  1. Jag har inte vågat ge nåt nyårslöfte, har insett att jag tappar oftast greppet och blir mest besviken på mig själv. Men jag kämpar på med att få ordning på träning och kost, vet ju att jag mår så mycket bättre när jag har koll på den biten :) Men att det ska vara så svårt att hålla det nån längre period…?!
    Camilla nyligen inlagt…Grekiskt lantbrödMy Profile

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge