Förändring

Vaknat upp till ett nytt år, det är första januari 2015. Egentligen var det nytt år redan när jag gick och la mig, kom hem sent och 04.30 drog jag täcket över öronen och somnade. Hur som helst, med ett nytt år blir man alltid lite sugen på att göra förändringar, på sådant som går att ändra eller förbättra. Känner att det börjar bli dags att göra något nytt av sovrummet, behöver en ny säng bland annat. Men så är det också det där med förvaring, man behöver plats för saker och helst ska det vara både snyggt och praktiskt. I sovrummet finns ytor som inte nyttjas så bra, så fick en idé om att skaffa två vita Billy bokhyllor och placera en på vardera sidan av fönstret. Tror det kan bli rätt bra, har en vägg till där det också går att ställa några bokhyllor om behovet skulle finnas. Tidigare hade jag klädskåp och byrå där, men djupet på dessa gör att dom tar för mycket utrymme i anspråk för att det ska bli bra. En bokhylla är bara 28 cm djup så det passar perfekt, både efter väggen och där vid fönstret.

Det finns en skrubb också, i sovrummet. Egentligen två, men den ena är lite större och perfekt som garderob. Ska se till att få tummen ur och fixa klart den… har skrivit om det förut, men inte riktigt bestämt hur jag ska göra för att bli nöjd. Det är inte och har inte varit akut nödvändigt att använda utrymmet så därför har jag inte fixat det tidigare. Men, tycker det är dags nu.

Jag är inte riktigt nöjd med belysningen i huset, så där finns också en del att göra. Bland annat byta ut lampor mot LED-lampor istället. Gillar inte lågenergilamporna som är lysrör och dom vanliga glödlamporna börjar bli utdöende. Det finns ju alla lampor jag kan tänkas behöva hos inkClub så jag ska beställa någon dag framöver.

Sen skulle jag behöva en ny skrivbordslampa till kontoret, en äldre jordglob med belysning till vardagsrummet och en eller flera bra läslampor att montera på vägg. Små detaljer kan göra stor skillnad för trivseln hemma.

Relaterade inlägg

5 reaktion på “Förändring

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge