Vatten blir till is

En dag med fint väder så passade jag på att göra en tur till en sjö i närheten. Isen låg blank och all snö från julen hade smält bort. Solen värmde och det var fem grader kallt, blev en skön promenad efter sjölandet och passade även på att ta en massa bilder. Bjuder på några här.

8 reaktion på “Vatten blir till is

 1. Ser ut som en riktigt vacker dag! Hur är isen, törs man ge sig ut på den?

  Ja, du har helt rätt i det där med att man uppskattar olika saker. Jag är nog tjejen som uppskattar mer att karln städar och går ut med soporna än att han kommer hem med blommor :P Föredrar helt klart det spontana, skulle något vara på regelbunden basis skulle jag nog till slut bara ta det för givet. En kompis är tex van vid att bli riktigt bortskämd 14 februari med dyra presenter och annat. Så när hennes man ett år bara gav nåt litet blev hon sur. What?!
  Camilla nyligen inlagt…Igår misslyckades jag totalt!My Profile

 2. Svarar här istället ifall han skulle råka ögna igenom mina kommentarer. Orkar inte med något onödigt därifrån nu.

  Här handlar det inte om hur han visat kärlek eller hur jag uppfattat det. Det är en psykopat till människa som behandlar folk illa, och manipulerar folk, som bara SÄGER kärleksförklaringar men aldrig visar något, som ljuger om precis allt, som tog pauser ifrån mig och lämnade mig massor av gånger trots att vi inte ens bott i samma stad. Allt har varit på hans villkor och vi har bråkat i över 4 år.

  : ( Och ändå har jag trott att det skulle bli bättre.

  • Har förstått att det varit något i den stilen… har ju läst din blogg ganska länge. Boktipset tänkte jag mest för framtida bruk, kanske kan göra någon skillnad. Hur som helst är du värd det bästa och jag tycker det börjar bli dags för lite medvind åt dig så du får uppleva allt det där du drömmer om <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge