Skidor

Nu när vintern är här på allvar så börjar jag bli lite sugen på att åka skidor, på längden. Har nog inte stått på ett par längdskidor sedan slutet av 1970-talet så det är ett tag sedan. Utför åkte jag med slalomskidor någon gång i mitten av 1980-talet och snowboard gav jag mig på runt 2001 eller när det kan ha varit. Men nu är jag alltså lite sugen att åka på längden. Inte i spår och så utan mer att ge sig ut i skogen på stigar, vägar och rätt ut i ingenstans. Vill heller inte ha några moderna, smala, högtekonolgiska skidor. Nä, jag vill ha gamla hederliga träskidor mer läderbindning eller på sin höjd kabelbindning. Ett par vita blixten skulle nog passa mig perfekt :)

En och annan skogsväg lär också duga att åka skidor på…

IMG_4609

Relaterade inlägg

En reaktion på “Skidor

  1. Vacker bild! Där är det nog jättehärligt att glida fram på ett par längdskidor! Är själv lite sugen på att åka faktiskt. Men har inga skidor, så det får bli nästa vinter kanske. Mysigt packa en matsäck och åka iväg en bit en solig vinterdag, hitta en perfekt snödriva där man kan mumsa i sig sin korvmacka medan solen lyser en i ansiktet :)
    Camilla nyligen inlagt…Det Stora ÄventyretMy Profile

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge