Klafs

IMG_4761

Nu känns det som att våren är på väg, snön smälter det droppar från taken (på de ställen där snön inte redan försvunnit) och vägen ner till huset börjar bli blöt och klafsig. Varje gång det blir blött och smetigt, vår eller vid regn så påminns jag om att jag borde fixa en stenläggning. Kör med både tunga och lätta fordon så det duger inte med vanliga plattor, men lite kraftigare sten eller riktiga gatsten skulle bli perfekt. Inte hela vägen efter vägen, men en lagom stor ruta att parkera ett par bilar på och fram till trappan. Gissar att ca 8 x 12 meter skulle fungera, men får mäta mer när det blir aktuellt. Måste också göra riktigt underarbete med fiberduk, bärlager och stenmjöl så att stenarna ligger kvar oavsett årstid eller belastning.

Men, det får bli en senare fråga. Först ska snön bort och tjälen ur marken. Sen när det är torrt har jag säkert inte en tanke på att fixa till det där.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge