Första mars

IMG_4790 IMG_4797

Första mars idag, vilket också sägs vara första vårmånaden. Vet inte om jag håller med? Hur som helst tyckte jag i alla fall att det var rätt dag att plocka fram löparskorna för att ge sig ut och försöka återfinna konditionen inför sommaren. Fortfarande alldeles för isigt på sina ställen och så var det halv snöstorm, men fick ihop tre kilometer i alla fall. En bra början. Så är det bara att hålla tummarna för att vädret tillåter lite regelbundenhet i löpningen så jag får resultat.

Gillar att det är mars, finns den del som jag sett fram emot och ser fram emot som kommer att hända den här månaden. Det blir en fantastisk månad med andra ord :)

 

En reaktion på “Första mars

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge