Kortläsare utan kostnad

Som företagare tycker jag det har blivit trassligt att hantera kontanter, mest för bankernas ovilja att i sin tur vilja hantera kontanter. Säljer man något så är det näst intill omöjligt att få in pengarna på ett konto och om man lyckas så kostar det skjortan.

Men, bakom varje problem finns en möjlighet och en av möjligheterna för att slippa hantera kontanter är att skaffa en kortläsare. Mitt val blev iZettle, för enkelheten, frånvaro av fasta avgifter samt möjligheten att ha med kortläsaren för att kunna ta betalt var som helst. För även om jag driver min verksamhet ”hemifrån” så är kundkontakten oftast ”ute på vift” eller hemma hos kunden, En liten kortläsare i kombination med min Smartphone är allt som behövs,

Just nu kan man få en kortläsare utan kostnad om man ansluter sitt företag till iZettle. Går du via min länk får du dessutom en värdecheck på 100 kr (för transaktionskostnaden) när du tagit emot din första betalning.

Det går även att skapa konto för privatperson om man vill kunna ta emot trasaktioner med kort, men jag antar att man som privatperson får betala några kronor för kortläsaren. Oavsett vad så tycker jag att det är en bra möjlighet att kunna ta kort, om man brukar sälja undan lite av sina saker, har en hobby eller ett hantverk där man ibland säljer, eller om man brukar stå på loppis och sälja. Men, naturligtvis funkar det om man är några vänner och ska dela kostnaden för restaurangnotan. En betalar notan, de andra betalar sin del med kort till den som betalade notan. Som sagt, jag ser mest möjligheter med att ha en mobil kortläsare med möjlighet att ta betalt.

Länken hittar du här!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge